Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Діє форма заяви для застосування IT- пільги по податку на прибуток

15 лютого 2013, 15:19
171
0
Автор:
Реклама

З сьогоднішнього дня діє наказ Мінфіну від 14.01.2013 р. № 12яким затверджений Порядок ведення реєстру, форми реєстраційної заяви, заяви про анулювання реєстрації і свідоцтва про реєстрацію суб'єктів індустрії програмної продукції, що застосовують особливості оподаткування.

Порядок і форми прийняті з метою забезпечення реалізації вимог Закону № 5091 - VI "Про внесення змін до розділу XX "Перехідні положення" Податкового кодексу України відносно особливостей оподаткування суб'єктів індустрії програмної продукції".

Для отримання свідоцтва об реєстрації суб'єкта індустрії програмної продукції як суб'єкта, який застосовує особливості оподаткування, необхідно подати в орган ДПС по своєму місцезнаходженню реєстраційна заява з відміткою "Реєстрація".

Реєстраційна заява подається керівником або представником суб'єкта (з документальним підтвердженням особи і повноважень) в орган ДПС не пізніше чим за 30 календарних днів до початку звітного (податкового) кварталупо якому відмічений суб'єкт передбачає отримати право на використання особливостей оподаткування.

Разом з реєстраційною заявою подається фінансова звітність, копії первинних документів (засвідчені підписом і скріплені друком, або в електронній формі), які підтверджують право на використання особливостей оподаткування.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини