Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд пропонує удосконалити механізм формування держзамовлення на випуск підручників

7 лютого 2013, 16:17
119
0
Реклама

На вчорашньому засіданні уряд схвалив законопроект "Про внесення зміни в статті 26-1 Закону України "Про видавничу справу", підготовлений Держкомтелерадіо згідно з пропозиціями Міносвіти. Ним, зокрема, передбачається удосконалити механізм формування держзамовлення на випуск видавничої продукції, необхідної для задоволення освітніх потреб.

Згідно з проектом Кабмін стверджуватиме не лише порядок формування держзамовлення на випуск і поширення видавничої продукції в цілому, але і порядок формування держзамовлення на видання, придбання, зберігання і доставку підручників і посібників для забезпечення учнів і студентів, який має свою специфіку. Реалізація цієї норми, упевнені її розробники, сприятиме держрегулюванню використання засобів по конкретних програмах, що стосуються видавничої справи.

Також ухвалення законопроекту передбачатиме підготовку урядової постанови про затвердження відповідного Порядку формування державного замовлення на видання, придбання, зберігання і доставку підручників і посібників для забезпечення вихованців дошкільних установ, що вчаться і студентів.

За інформацією прес-служби Держтелерадіо.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини