Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Інвестиційні програми суб'єктів господарювання у сфері ЖКГ вимагають узгодження

29 січня 2013, 09:26
288
0
Автор:
Реклама

Минрегионстрой спільно з Нацкоммунуслуг наказом від 14.12.2012 р. № 630 ствердили документи відносно розробки, узгодження і затвердження інвестиційних програм суб'єктів господарювання в сферах теплопостачання, централізованого водопостачання і водовідведення, а саме:

1. Порядок розробки, узгодження і затвердження інвестиційних програм суб'єктів господарювання у сфері теплопостачання.

2. Порядок розробки, узгодження і затвердження інвестиційних програм суб'єктів господарювання у сфері централізованого водопостачання і водовідведення.

Дія документів поширюється на суб'єктів природних монополій і суб'єктів господарювання на суміжних ринкахякі у встановленому законодавством порядку отримали відповідну ліцензію на право здійснювати таку госпдіяльність.

При цьому затвердження програми здійснюється: для ліцензіатів Нацкоммунуслуг - в органах Нацкоммунуслуг, а для ліцензіатів Радміну АРК, обласних, Київською і Севастопольською міських держадміністрацій - в цих органах відповідно. Вже затверджена інвестиційна програма подається ліцензіатом на розгляд до уповноваженого органу.

Позначимо, що об'єми інвестицій визначаються, виходячи з технічного стану основних фондів, принципів економічної ефективності і доцільності введення відповідних заходів, а також з урахуванням їх впливу на рівень тарифів.

Планування заходів інвестиційної програми, в першу чергу, базується на заходах, передбачених схемою теплопостачання населених пунктів, результатах проведеного енергетичного аудиту (за наявності), результативних показниках.

Документи прийняті на виконання ч.2 ст. 26-1 Закону "Про теплопостачання" і ч.2 ст. 18-1 Закону "Про питну воду і питне водопостачання".

Вказані документи набувають чинності з дня їх офіційної публікації.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини