Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Даішники знайшли тисячі порушень на парковках

27 листопада 2012, 16:52
106
3
Реклама

Щоб нагадати водіям і власникам парковок про важливість дотримання правил, ДАІ України в жовтні і листопаді провела комплексне обстеження майданчиків для парковки транспортних засобів, розміщених на вулично-дорожній мережі населених пунктів.

В першу чергу, перевіряли: наявність узгодження з Державтоінспекцією місць розташування майданчиків для парковки і схем організації дорожнього руху на них; відповідність облаштування майданчиків дорожніми знаками і розміткою затвердженим схемам; наявність на майданчиках виділених місць для інвалідів і їх відповідного позначення; наявність інформації про оператора, що надає послуги; вартість послуг за змістом майданчиків для платної парковки; відповідність способу постановки автомобілів на майданчиках для парковки вимогам дорожніх знаків і розмітки і тому подібне

Було обстежено більше двох тисяч відповідних об'єктів і виявлено близько півтора тисячі об'єктів, обладнаних з порушенням правил, норм і стандартів. Відносно посадовців, відповідальних за ці порушення, складені адміністративні протоколи, видані приписи на усунення виявлених недоліків.

Заходи адміністративної дії застосовувалися також і до водіям-порушникам. Щільно заставлені транспортом тротуари (для пішоходів місця просто не залишається), припарковані авто прямо на трамвайних коліях, на зупинках, або так, що виїзди з дворових територій стають заблокованими, - усе це сьогодні можна побачити на наших вулицях. За порушення правил зупинки і стоянки відносно водіїв було складено більше чотирьох тисяч админпротоколов.

За інформацією прес-служби ДАІ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини