Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як потрапити на прийом в Укргосреестр

30 липня 2012, 11:48
402
0
Реклама

З 27 липня 2012 року діє Порядок особистого прийому громадян в Укргосреестрезатверджений наказом Мінюсту від 3 липня 2012 № 979/5.

У першочерговому порядку на прийомі вислухають матерів-героїнь, інвалідів ВВВ, героїв України, СРСР і соцтруда. Особливу увагу передбачається приділяти вирішенню питань, з якими поводяться ветерани війни і ветерани праці, інваліди, чорнобильці, багатодітні сім'ї, самотні матері і інші громадяни, які потребують соціального захисту і підтримки.

На прийом можна потрапити по запису або без. Особистий прийом громадян в дні, не визначені графіком, проводиться без попереднього запису на особистий прийом - в понеділок-вівторок з 10 до 17 годин, і в п'ятницю з 10 до 16 годин за адресою: м. Київ, вул. Марини Расковой, 15. Вхід в приймальню відділу роботи із зверненнями громадян не вимагає оформлення пропуску.

Запис громадян на особистий прийом до керівництва Укргосреестра проводиться у разі, якщо підняте громадянином питання залишилося невирішеним по суті після особистого прийому керівником самостійного структурного підрозділу, до функціональних повноважень якого відноситься розгляд питання. У такому разі попередній запис проводиться за вищезгаданою адресою або телефоном 044-233-64-91 (не пізніше чим за 7 днів до дня прийому).

У записі на особистий прийом може бути відмовлено з наступних причин:

- повторне звернення одного і того ж громадянина з питання, з яким він раніше звертався в Укргосреестр, і яке було вирішено по суті;
- звернення з приводу оскарження рішення, подане з порушенням термінів;
- звернення особи, визнаної судом недієздатним (за винятком випадків, коли від особи діє його законний представник);
- анонімне письмове звернення - тобто, без вказівки місця проживання, не підписане автором (авторами), а також таке, з якого неможливо встановити авторство.

Присутність сторонніх осіб під час проведення особистого прийому не допускається, але в прийомі громадян можуть брати участь їх представники і родичі.

Якщо вирішити підняте у зверненні громадянина питання безпосередньо під час особистого прийому неможливо, він розглядається порядку письмового звернення, а про результати такого розгляду надається усна або письмова відповідь.

Якщо вирішення питання, з яким звернувся громадянин, не входить в компетенцію Укргосреестра, співробітники пояснюють, куди слід звернутися, і по можливості надають в цьому допомогу (дають адресу, номер телефону і тому подібне).

Укргосреестр є головним органом в системі центральних органів виконавчої влади з питань реалізації держполітики в сферах держреєстрації актів цивільного стану, прав на нерухоме майно, юридичних осіб і фізосіб-підприємців, реєстрації (легалізації) об'єднань громадян, інших громадських формувань, статутів фондів загальнообов'язкового державного соціального страхування, друкованих ЗМІ і так далі

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини