Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Депутат не хоче бачити дітей в політичній рекламі

7 липня 2012, 09:09
175
0
Реклама

Використання зображень дітей в рекламі політичних партій, кандидатів в депутати і посадовців - спекуляція на позитивному відношенні виборців до найдорожчого і святого, упевнений нардеп Микола Томенко, і пропонує законодавчо заборонити таку аморальну практику.

Крім того, чинне законодавство практично не регулює питання політичної реклами. У Законі про рекламу такого визначення немає, а виборчі закони регулюють питання політичної реклами виключно у рамках здійснення передвиборної агітації, які жорстко обмежені в тимчасовому проміжку.

Законопроектом № 10698 від 4 липня пропонується доповнити статтю 20 Закону "Про рекламу" відповідним положенням про заборону використання зображень дітей у рекламі політичних партій, осіб, що претендують на заняття виборних посад в органах державної влади і посадовців, а також про заборону використання зображення дітей у соціальній рекламі, розміщеній за замовленням політичних партій, осіб, що претендують на заняття виборних посад в органах держвлади і посадовців.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини