Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЮРЛИГА провела перші юридичні дебати

8 лютого 2012, 11:17
726
5
Реклама

Дивитеся запис веб-трансляції перших юридичних дебатів в розділі ЮРTV.

Тема перших юридичних дебатів - "Самоорганізація і Меритократия : конкурентні переваги двох стратегій розвитку держави України".

В якості експертів на заході виступили: керівний партнер ЮФ "Василь Кисиль і Партнери" Олег Макаровпартнер ЮФ AstapovLawyers Олег Мальскийекс-голова Антимонопольного Комітету України Олександр Мельниченко партнер ЮФ "Байбарза і Партнери" Володимир Байбарза партнер ЮФ "Саенко Харенко" Володимир Саенко і старший партнер АТ Arzinger Сергій Шкляр.

В ході юридичних дебатів Олег Рябоконь і Ігор Шевченко розповіли про концепції своїх партій - "Наша година" і Меритократической партії України, а також поділилися своїми поглядами відносно розвитку правової держави і громадянського суспільства в Україні.

По словах О. Рябоконя, в певний момент він прийшов до того, що в нашій системі неможливо залишатися юристом, і зрозумів, що з цією системою потрібно щось робити. Саме тому він пішов в політику. У свою чергу И. Шевченка відмітив, що у владу він хоче потрапити, щоб реалізувати свої ідеї.

Відмітимо, що експертів-юристів дуже цікавило питання - чи не збираються екс-представники юридичного бізнесу об'єднати свої зусилля для того, щоб швидше добитися необхідних результатів в політиці. На це Ігор Шевченко відповів, що хоча в цілому він не підтримує програму Олега Рябоконя, проте не проти попрацювати спільно. У свою чергу, Олег Рябоконь виступив проти "елітарної" ідеології опонента, і сказав, що об'єднуватися поки що ні з ким не збирається. Цікаво, що, по словах И. Шевченка, його партія веде переговори про об'єднання з двома існуючими політичними партіями, одна з яких - "УДАР Віталія Кличка".

Юридичні дебати стали майданчиком для активної дискусії між колишніми представниками юридичного бізнесу, які вирішили зв'язати свою долю з політикою.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини