Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Лавринович і Партнери" - краща юридична фірма року за версією 2011 ACQ Country Awards

14 грудня 2011, 09:45
120
0
Реклама

ЮФ "Лавринович і Партнери" перемогла в усіх шести українських номінаціях міжнародного рейтингу юридичних фірм 2011 ACQ Country Awards : "Юридична фірма року у сфері банківського і фінансового права", "Комерційний консультант року з питань супроводу поточної діяльності", "Команда року у сфері корпоративних фінансів", "Консультант року у сфері корпоративних податків", "Борговий консультант року" і "Податковий консультант року".

"Було важко, але надзвичайно приємно вибирати переможців з такого широко спектру талантів, вибраних читачами журналу ACQ, Робота, проведена фахівцями зі всього світу, доводить, що міжнародна діяльність продовжує процвітати, і багато компаній у багатьох країнах надають першокласні послуги. Ми також раді, що деякі менш відомі імена змагаються з фірмами, визнаними у всьому світі" - заявив Голова жюрі Ентоні Корбин.

2011 ACQ Country Awards - сьомий щорічний міжнародний рейтинг юридичних консультантів в різних сферах права. Рейтинг складається британським журналом ACQ Magazine - провідним виданням в області злиття і поглинань.

По матеріалах прес-служби ЮФ "Лавринович і Партнери".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини