Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Парламентарі знову знайшли в антикорупційному Законі огріхи, але прийняли його в другому читанні

15 березня 2011, 13:10
1804
0
Реклама

Парламентарі в другому читанні схвалили президентський законопроект "Про принципи попередження і протидії корупції" (рег. № 7487).

Проте депутати повернули на доопрацювання у профільний комітет ряд його положень. Зокрема, йдеться про удосконалення термінологічного апарату; норм, регулюючих спецперевірку осіб, що претендують на посади, пов'язані з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування; положень про финконтроле; розділу про завершальні положення.

Таким чином, після доопрацювання законопроект буде представлений на третє читанняпісля чого він з великою часткою вірогідності буде прийнятий в цілому.

ЛІГА :ЗАКОН писала про початковому варіанті цього законопроекту в матеріалі Законопроект Президента про боротьбу з корупцією: на кого поширюється і які містить обмеження за сумісництвом, отриманню подарунків і підпорядкуванню родичів.

Варто нагадати, що розгляд цього законопроекту триває вже не одно засідання парламенту, і за підсумками минулого розгляду законопроекту (у другому читанні) ряд його положень були також відправлені на доопрацювання (см детальніше ЛІГА :ЗАКОН ВР підтримала "майже увесь" антикорупційний Закон).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини