Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ІІ-й АНТИКОРУПЦІЙНИЙ ФОРУМ 2024: пост-реліз

30 квітня 2024, 16:28
53
0
Реклама

Шановні друзі та колеги!

Саме час підвести підсумки та подякувати всім, разом з ким ми організовували та проводили 26 квітня 2024 р. ІІ-й АНТИКОРУПЦІЙНИЙ ФОРУМ 2024, під час якого разом із представникам антикорупційних органів, суддями та адвокатами, було розглянуто актуальні питання, гострі проблеми та шляхи їх вирішення. Основними темами для обговорення стали:

- робота системи антикорупційних органів України в умовах війни на прикладі АРМА;

- винуватість без вироку: проблеми публічної комунікації в антикорупційних справах;

- презумпція правомірності набуття права власності VS Презумпція необґрунтованості активів;

- корупційні провадження та угоди зі слідством як панацея для полегшення ступеня відповідальності;

- психофізіологічне дослідження з використанням поліграфу як технічний засіб профілактики та виявлення корупційних правопорушень

Першочергово, ми хочемо подякувати за підтримку Генеральному партнеру форуму - ЮФ GRACERS та персонально Лисенку Сергію, адвокату, к.ю.н., керуючому партнеру ЮФ GRACERS, члену Правління ААУ, голові Комітету ААУ з протидії корупції та комплаєнсу, а також Професійному партнеру форуму Attorneys at law «Leshchenko, Doroshenko & partners» та особисто Лещенку Олександру, керуючому партнеру Attorneys at law «Leshchenko, Doroshenko & partners», к.ю.н., адвокату.

Асоціація адвокатів України вдячна всім спікерам за актуальні та змістовні доповіді та експертам за цікаві та професійні думки. Щиро дякуємо вам за конструктивну дискусію, яка відбулася під час проведення заходу. Наша безмежна вдячність партнерам форуму: VB Partners, ЮК «АМБЕР», EVERLEGAL, Riyako&Partners, Alertes, LCF Law Group.

Дякуємо всім, хто долучився до заходу, та висловлюємо впевненість у нашій подальшій плідній і взаємовигідній співпраці на благо спільних інтересів.

До нових зустрічей!

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини