Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Верховний Суд опублікував огляд судової практики КАС ВС за березень 2024 року: які правові позиції висвітлено

Реклама

Верховний Суд оприлюднив огляд актуальної судової практики Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду за березень 2024 року.

В огляді відображено правові позиції Верховного Суду, які матимуть значення для формування єдності судової практики при вирішенні публічно-правових спорів, зокрема щодо:

  • оподаткування систематичного продажу нерухомого майна фізичною особою;

  • строків для проведення та результатів камеральної перевірки;

  • відшкодування витрат на митний огляд товару;

  • закріплення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) межовими знаками;

  • збереження попереднього часу перебування на квартирному обліку в разі переміщення особи по військовій службі, пов'язаного з переїздом до іншого гарнізону (в іншу місцевість);

  • довідки, що підтверджує участь військовослужбовця у бойових діях чи прирівняних до них заходах;

  • строку звільнення після подання працівником заяви про звільнення із займаної посади.

Упродовж березня 2024 року КАС ВС висловлював також інші, не менш актуальні правові позиції, з якими можна ознайомитися в огляді судової практики.

За повідомленням Верховного Суду

Не втрачайте важливу інформацію в кризових ситуаціях! Будьте в курсі розкладу судових засідань та завантаженості суддів. Відстежуйте судові справи по контрагентах, аналізуйте правові позиції та судові рішення. Формуйте власну сильну позицію з системою аналізу судових рішень VERDICTUM. Отримайте тестовий доступ за посиланням.

Скористайтесь спецпропозицією для рішення LIGA 360: Юрист (Преміум). Отримайте максимум інструментів legal research, повну базу законодавства і судової практики, засоби контролю від юридичних ризиків. Замовте зараз з економією 40%.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини