Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З 1 квітня 2022 року авторозподіл судових справ відбуватиметься за новими правилами: ДСА

Реклама

Державна судова адміністрація України повідомляє про початок авторозподілу судових справ за новими правилами з 1 квітня 2022 року.

Адміністратор автоматизованої системи діловодства суду завершив роботи з доопрацювання комп'ютерних програм «Д-3» та «ДСС» для можливості здійснення автоматизованого розподілу судових справ за новими правилами, затвердженими Вищою радою правосуддя в Положенні про ЄСІТС.

Державна судова адміністрація України рекомендує судам розпочати авторозподіл судових справ за новими правилами з 1 квітня 2022 року. Відповідні рекомендації напередодні доведено до судів листом ДСА України.

Раніше Державна судова адміністрація України повідомляла про відтермінування з 15 березня 2022 року запровадження нових правил автоматизованого розподілу справ.

У ДСА України зазначили, що відтермінування було викликане необхідністю доопрацювання комп'ютерних програм «Д-3» та КП «ДСС» адміністратором Автоматизованої системи діловодства суду (Державним підприємством «Інформаційні судові системи»), через початок збройної агресії та війни росії проти України. Саме збройна агресія стала обставиною, через яку виникли додаткові строки для тестування, інсталяції розроблених оновлень, а також апробації судами запроваджених змін.

В умовах воєнного стану завдання LIGA ZAKON - надати важливу інформацію для центральних органів влади, судів, прокуратури, армії та територіальної оборони. Саме тому ми забезпечимо безкоштовний доступ до платформи LIGA360 з повною базою НПА, аналітики й новин. Замовляйте доступ за посиланням.

Читайте також:

Чому процедура усиновлення не може бути "пришвидшеною" та "спрощеною": роз'яснює суддя ВС

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини