Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Обов'язкове використання е-підпису на захищеному носії відтерміновано до 31 березня

Реклама

Обов'язкове використання електронного підпису на захищеному носії в Україні відтермінували до 31 березня. Відповідну постанову Кабмін ухвалив на засіданні 23 лютого.

У 2020 році використання електронного підпису в окремих випадках, коли вимагається кваліфікований, було впроваджено в межах експериментального проекту, а обов'язкове використання е-підпису на захищених носіях планувалося запустити з 5 березня цього року.

"Експериментальний проект успішно себе зарекомендував. Лише минулого року було отримано 17 млн е-підписів, якими скористалися понад 8 млрд разів.

Однак для того, щоб не створювати під час карантинних обмежень навантаження на надавачів електронних довірчих послуг і великих черг на отримання довірчих послуг, рішення відтермінували", - йдеться в повідомленні на Урядовому порталі.

Читайте також: ДПС повідомила, що приймає е-документи з використанням КЕП на захищених та «хмарних» носіях

Зручний облік доходів і витрат для ФОП - у сервісі Liga:REPORT. Оберіть книгу для спрощеної або загальної системи оподаткування та ведіть облік згідно з актуальними вимогами. Експортуйте в один клік у форматі Excel чи PDF. Спробуйте легкозвітність Liga:REPORT прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини