Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Суд просять зобов’язати МОЗ внести зміни до протоколу надання медичної допомоги "Епілепсія у дітей"

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом до Міністерства охорони здоров'я, повідомляє пресслужба суду.

Зокрема, серед вимог позову - визнати неправомірними дії МОЗ і зобов'язати внести зміни до Уніфікованого клінічного протоколу первинної екстреної, вторинної (спеціалізованої) та третинної (високоспеціалізованої) медичної допомоги «Епілепсія у дітей», затвердженого наказом МОЗ № 276, розробивши правила механічного стримування дітей з урахуванням міжнародних стандартів.

Позивачка також просить суд відшкодувати їй моральну шкоду у розмірі 1 млн. грн., стягнувши ці кошти з Державної казначейської служби.

ОАСК ухвалив розглядати справу за правилами спрощеного позовного провадження без проведення судового засідання у справі.

Як спрогнозувати ваші шанси на перемогу в суді? Скористайтеся ІТ-платформою LIGA360. Технології штучного інтелекту проаналізують вашу позовну заяву, щоб ви змогли оцінити перспективність справи й скоригувати аргументи. Деталі за посиланням.

Читайте також:

Кабмін визначив, коли можна буде отримати 500 грн за бустерну дозу щеплення від COVID-19

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини