Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Національна школа суддів України запроваджує нові зразки Сертифіката

Реклама

З метою вдосконалення порядку засвідчення проходження підготовки та періодичного навчання для підвищення рівня кваліфікації слухачами Національної школи суддів України, що передбачена Законом «Про судоустрій і статус суддів», керуючись підпунктом 6 пункту 4.2. Статуту НШСУ, Школа запровадила нову форму Сертифіката (з наказом можна ознайомитися за посиланням).

Деталі повідомляє портал «Судова влада України».

Зазначається, нові електронні Сертифікати для засвідчення проходження підготовки слухачами Національної школи суддів України вважатимуться такими, що мають однакову законну силу з паперовими документами.

Сертифікати в електронній формі видаватимуться:

- працівникам апаратів судів і Служби судової охорони, які пройшли відповідну підготовку;

- суддям, які тимчасово відсторонені від здійснення правосуддя та пройшли курси навчання, визначені кваліфікаційним або дисциплінарним органом, для підвищення їхньої кваліфікації;

- суддям, які обрані на адміністративні посади в судах (голови судів, заступники голів судів) і пройшли відповідну підготовку.

Бажаєте мати розклад судових засідань під рукою? Понад 400 тис. дат засідань по всій Україні є у LIGA360. Швидко знайдіть потрібне засідання, оцініть навантаженість судді або суду, отримуйте сповіщення про зміни. Деталі за посиланням.

Читайте також:

Зберігання одного патрона є малозначним діянням: ВС

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини