Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набрав чинності Закон щодо перенесення строків повідомлення про кінцевих бенефіціарів

Реклама

10 жовтня набрав чинності Закон № 1805-IX "Про внесення зміни до Закону України "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення". Документ було офіційно опубліковано в газеті "Голос України" 9 жовтня.

Законом внесено зміни до пункту 4 Прикінцевих та перехідних положень Закону "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення", згідно з якими збільшено строк виконання обов'язку юридичними особами, зареєстрованими до набрання чинності Законом № 361-IX, щодо повідомлення державному реєстратору інформації про кінцевого бенефіціарного власника та структуру власності з трьох місяців до одного року з дня набрання чинності нормативно-правовим актом (11 липня 2021 року), яким затверджена форма та зміст структури власності.

Мін'юст повідомляє, що строк подання інформації про кінцевих бенефіціарних власників продовжено до 11 липня 2022 року. Рішення про перенесення граничного терміну внесення до ЄДР інформації про кінцевих бенефіціарних власників стосується всіх без винятку юридичних осіб.

Як автоматично моніторити зміни в реєстрах щодо юросіб? Підключайте аналітично-моніторингову систему CONTR AGENT. Вона надсилатиме автосповіщення про зміни в діяльності компаній, а за необхідності можна переглянути історію змін. Замовляйте зараз.

Читайте також:

Мінфін оприлюднив оновлені зразки схем зображення структури власності

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини