Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Конкурс на посаду Директора БЕБ: суд відкрив провадження у справі

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва відкрив провадження у справі за позовом Дениса Осмоловського до Конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади Директора Бюро економічної безпеки України.

Прес-служба ОАСК нагадала, що серед вимог позову - визнати протиправним рішення Комісії, затверджене протоколом від 29 липня 2021 № 3, в частині, що стосується організації тестування на знання законодавства та вербально-логічне мислення, проведення перевірок, передбачених законами «Про запобігання корупції» та «Про очищення влади», затвердження зразків тестових завдань та формули рейтингування кандидатів на посаду очільника Бюро тощо.

Позивач вважає, що оскаржуваним рішенням було протиправно розширено обсяг повноважень Конкурсної комісії.

Суд ухвалив розглядати справу за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін.

Раніше також повідомлялось, що в провадженні суду вже перебуває справа за позовом Дениса Осмоловського до Кабінету Міністрів щодо оскарження утворення Бюро економічної безпеки (детальніше).

Спрогнозуйте результат рішення суду з Verdictum PRO. VERDICTUM PRO за допомогою штучного інтелекту проаналізує ваш позов та покаже шанси на успіх у судовому засіданні в першій інстанції, а також відобразить шанси на перемогу в апеляційній та касаційній інстанціях. Таким чином, тепер ви зможете розрахувати вірогідність перемоги вашого клієнта на будь-якому етапі розгляду справи в суді. Детальніше за посиланням.

Готуйтеся до бізнес-сезону разом з ЛІГА:ЗАКОН. Придбайте LIGA360 для своєї професійної ролі та подаруйте місяць користування преміум-пакетами для 2 колег. На вибір надаються ІТ-рішення для юристів, бухгалтерів, HR, піарників, служби безпеки. Акція діє тільки в серпні.

Читайте також:

ОАСК просять заборонити подальше проведення конкурсу на посаду директора БЕБ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини