Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З 11 липня буде оновлено форми заяв у сфері держреєстрації юросіб, ФОП та громадських формувань

Реклама

З 11 липня 2021 року будуть оновлені форми заяв у сфері державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, повідомляє прес-служба Мін'юсту.

Зокрема, змін зазнають:

- форма 2 «Заява щодо державної реєстрації юридичної особи (крім громадських формувань та органів влади)»;

- форма 4 «Заява щодо державної реєстрації юридичної особи - громадського формування»;

- форма 6 «Заява щодо підтвердження відомостей про кінцевого бенефіціарного власника юридичної особи».

Зазначені зміни вносяться відповідно до наказу Мін'юсту від 29 червня 2021 року № 2320/5 «Про внесення змін до наказу Міністерства юстиції України від 18 листопада 2016 року № 3268/5», зареєстрованого в Мін'юсті 30 червня 2021 року за № 858/36480. Згідно з документом наказ набирає чинності з 11 липня 2021 року, але не раніше дня його офіційного опублікування.

У Мін'юсті пояснили, що внесення зазначених змін сприятиме належному відображенню відомостей про кінцевих бенефіціарних власників юридичної особи в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань, наявність яких передбачена положеннями законів від 15 травня 2003 року № 755-IV «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань», від 6 грудня 2019 року № 361-IX «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення».

ЛІГА:ЗАКОН презентує можливості штучного інтелекту для договірної роботи. Відтепер аналіз контрактів, підбір нормативної інформації й оцінку ризик-факторів можна здійснити прямо в LIGA360:Юрист. Ми перевірили роботу AI на тисячах договорів, щоб економити ще більше вашого часу. Замовте LIGA360:Юрист з функціоналом автоматизації договірної роботи Contractum прямо сьогодні.

Читайте також:

З 1 липня зріс прожитковий мінімум

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини