Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

КСУ оголосив перерву у справі щодо конституційності окремих положень Кодексу про адмінправопорушення

Реклама

У справі за конституційними скаргами Забари Альони Володимирівни, Копилової Надії Анатоліївни, Мартиросяна Гаріка Міграновича щодо відповідності Конституції положень ч. 1 ст. 14-2,  ч. 5 статті 279-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення оголошено перерву. Про це повідомила прес-служба КСУ.

27 травня, на відкритій частині пленарного засідання постійна представниця Верховної Ради у Конституційному Суді заявила клопотання про зміну форми конституційного провадження у цій справі з письмової на усну та залучення представника Міністерства внутрішніх справ України до розгляду цієї справи як залученого учасника конституційного провадження.

Заявлене клопотання підтримали представник Президента України у КСУ, а також Уповноважений представник суб'єкта права на конституційну скаргу Копилової Н.А.

Велика палата КСУ за результатами обговорення задовольнила заявлене клопотання.

Зазначається, що розгляд справи у відкритій частині відбудеться на одному з наступних пленарних засідань.

Читайте також: ВС надав роз'яснення щодо апеляційного оскарження ухвал слідчих суддів

Спрогнозуйте результат рішення суду з Verdictum PRO. VERDICTUM PRO за допомогою штучного інтелекту проаналізує ваш позов та покаже шанси на успіх у судовому засіданні в першій інстанції, а також відобразить шанси на перемогу в апеляційній та касаційній інстанціях. Таким чином, тепер ви зможете розрахувати вірогідність перемоги вашого клієнта на будь-якому етапі розгляду справи в суді. Детальніше за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини