Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Посилений карантин в Києві подовжили до 30 квітня

Реклама

Столична влада продовжила суворі протиепідемічні обмеження до 30 квітня.

Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу, повідомляє прес-служба КМДА.

«Оскільки епідеміологічна ситуація в столиці суттєво не поліпшується, сьогодні вранці комісія з надзвичайних ситуацій міста ухвалила рішення про подовження суворих обмежувальних заходів у Києві на два тижні, тобто до 30 квітня. У нас немає іншого вибору. Інакше медична система не впорається з такою кількістю хворих. Інакше смертей буде ще більше. Тому до 30 квітня в місті діятимуть раніше запроваджені обмеження», - розповів столичний міський голова.

Які обмеження продовжують діяти:

- залишаться закритими всі школи і дитячі садочки;

- увесь громадський транспорт (і наземний, і метро) працюватиме поки за спеціальними перепустками (тобто виключно для перевезень працівників підприємств критичної інфраструктури);

- заклади громадського харчування працюють тільки на виніс чи доставку;

- не працюють продуктові ярмарки.

«Я ще раз підкреслю, що керівники установ, підприємств та закладів мають відправити співробітників на дистанційну роботу. Або, кому можливо, надати відпустки», - наголосив Віталій Кличко.

Нагадаємо, з 5 квітня у Києві посилено карантинні обмеження (детальніше).

Перелік обмежень та норм роботи, що діють зараз, ухвалено столичною постійною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (протокол № 31 від 5 квітня 2021 року «Про вжиття невідкладних заходів із запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»).

Більше інформації про те, як попередити кризові ситуації бізнесу вже сьогодні, отримуйте в системах ЛІГА:ЗАКОН.

Тримайте руку на пульсі актуальної правової картини дня з усіма нововведеннями, використовуйте добірку ситуацій для оперативного реагування на будь-які зміни та майте доступ до повної бази нормативних документів на будь-яку дату, зокрема і тих, що регулюють роботу компаній в умовах коронакризи, карантинів, надзвичайних станів.

Спробуйте тестовий доступ до систем ЛІГА:ЗАКОН за посиланням, об'єктивно оцінюйте будь-яку ситуацію та приймайте тверді та зважені рішення вже сьогодні.

Цифровому рішенню LIGA360 виповнюється рік, і ми даруємо щедрі подарунки. До 28 квітня ви можете безкоштовно протестувати преміум-пакети LIGA360 для вашої робочої ролі. Дізнавайтеся про акцію за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини