Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оскарження змін до Правил реєстрації місця проживання: ОАСК перейшов до розгляду справи по суті

Реклама

Окружний адміністративний суд міста Києва завершив підготовче провадження у справі за позовом до Кабінету Міністрів щодо оскарження внесених змін до Правил реєстрації місця проживання.

Про це повідомила прес-служба ОАСК.

У суді нагадали, що позивач просить суд визнати незаконною та скасувати урядову постанову від 27 травня 2020 року № 481 «Про внесення змін до Правил реєстрації місця проживання».

Оскаржуваною постановою, окрім іншого, було визначено, що у разі перебування житла в іпотеці або довірчій власності реєстрація місця проживання особи здійснюється лише за наявності згоди відповідного іпотекодержателя або довірчого власника.

Суд призначив справу до розгляду по суті 31 березня 2021 року.

Спрогнозуйте результат рішення суду з Verdictum PRO. VERDICTUM PRO за допомогою штучного інтелекту проаналізує ваш позов та покаже шанси на успіх у судовому засіданні в першій інстанції, а також відобразить шанси на перемогу в апеляційній та касаційній інстанціях. Таким чином, тепер ви зможете розрахувати вірогідність перемоги вашого клієнта на будь-якому етапі розгляду справи в суді. Детальніше за посиланням

Читайте також:

В ОАСК оскаржують реорганізацію Нацакадемії державного управління при Президентові

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини