Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Українцям готують новий Кримінальний кодекс: опубліковано текст проекту

Реклама

Член Комісії з Правової реформи при Президентові Микола Хавронюк повідомив, що робоча група з питань розвитку кримінального права завершила обговорення Загальної частини та декількох розділів Особливої частини нового Кодексу.

"Ми (Робоча група з питань розвитку кримінального права Комісії з питань правової реформи) публікуємо драфт Загальної частини нового Кримінального кодексу України та починаємо його широке обговорення. Паралельно продовжуємо роботу над Особливою частиною і думаємо над проєктом Кодексу України про проступки", - йдеться в повідомленні.

Текст проекту нового Кримінального кодексу України опубліковано на спеціальному сайті станом на 15 вересня 2020 року. Зазначається, що по мірі готовності та узгодження між членами Робочої групи нових розділів проекту Кримінального кодексу вони будуть публікуватись на цьому сайті.

Планується, що Загальна частина буде складатись із трьох книг:

- про кримінальний закон;

- про злочин;

- кримінально-правові засоби.

В Особливій частині проекту кодексу опрацьовані книги стосовно злочинів проти:

- прав людини;

- суспільства;

- власності, фінансів і господарської діяльності;

- держави;

- основ міжнародного права та міжнародного правопорядку.

Раніше ми писали, що Президент змінив персональний склад Комісії з питань правової реформи

Юристу необхідно бути постійно в курсі останніх новин і подій на ринку юридичних послуг. Професіння видання ЮРИСТ&ЗАКОН - достовірне джерело важливої інформації для всієї юридичної спільноти: правова картина тижня, аналіз актуальної судової практики та практичні поради експертів. Скористайтеся унікальною пропозицією: оформлюйте передплату на півроку або рік - та отримайте безкоштовний доступ до кінця 2020 року.

ЛІГА:ЗАКОН презентує Verdictum PRO - першу систему аналізу судових рішень із функціоналом передбачення вірогідності перемоги в суді за допомогою штучного інтелекту. Система Verdictum PRO дає змогу визначити вірогідність ухвалення схожого судового рішення за допомогою математичних моделей машинного зчитування інформації. Сьогодні Verdictum PRO аналізує понад 80 млн документів. Долучайтеся до перших користувачів революційного рішення Verdictum PRO.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини