Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Плагін ІПС від ЛІГА:ЗАКОН в Chrome

Реклама

А чи завжди правова інформація, яку ви знаходите в інтернеті актуальна та достовірна? Чи діє редакція документа, про який іде мова в новині? Якою буде майбутня редакція документа, що обговорюється у мережі інтернет?

Компанія ЛІГА:ЗАКОН взяла це все до уваги і пропонує просте рішення.

Відкривайте нормативно-правову, аналітичну, консультаційну, довідкову інформацію систем ЛІГА:ЗАКОН за допомогою нового плагіну інформаційно-правових систем.

Що допомагає робити плагін ІПС ЛІГА:ЗАКОН?

· Здійснювати швидкий пошук необхідної інформації по базі ЛІГА:ЗАКОН, не заходячи до системи.

· Ставити на моніторинг та відслідковувати важливі і цікаві документи.

· Надає швидкий доступ до документів ЛІГА:ЗАКОН усім, кому необхідна правова інформація.

Документи системи ЛІГА:ЗАКОН - завжди під рукою!

Здійснювати пошук документів відтепер можна безпосередньо на будь-якій сторінці інтернету, а переглядати повний текст - у інформаційно-правові системі ЛІГА:ЗАКОН. Знайомитись з редакціями документів, їх зв'язками, знаходити коментарі та аналітику - тепер ще простіше!

Встановіть розширення ІПС ЛІГА:ЗАКОН за посиланням та відкривайте інформаційно-правову систему прямо з браузера, у якому ви працюєте!

Нові надходження, правова картина дня, законодавство, ситуації для бізнесу, юриста чи бухгалтера, коментарі до кодексів, типові шаблони та документ, консультації, аналітична інформація, відповіді на питання від ДПС, форми та бланки, довідкова інформація - пошук здійснюється одним кліком.

Окрім того, переглядайте історію власного пошуку при наступному вході та ставте важливі документи на моніторинг - система сповістить про зміни на адресу вашої електронної пошти.

Валерій Решетняк, директор LegalTech-бізнесу компанії ЛІГА:ЗАКОН:

Юристу в процесі роботи доводиться відкривати багато вікон для пошуку необхідної інформації, переключатися від одного процесу до іншого досить незручно. Ми надали юристу можливість (та й не тільки юристу, загалом) шукати інфо та працювати з документами у звичному середовищі, прямо в браузері Chrome.

Пошук документів, моніторинг необхідних законів - це все тепер можна робити безпосередньо в мережі. А вже для порівняння редакцій, аналізу, перегляду коментарів до кодексів, створення підбірок, закладок тощо - можна зробити в інформаційно-правовій системі ЛІГА:ЗАКОН.

Хто створював плагін?

Ідея та розробка - результат роботи внутрішньої команди компанії, все було інхаус. Аналогів такому рішенню немає, особливо в сфері аналізу законодавства так точно. Наша команда та колеги в офісі вже користуються самі цим плагіном, бо це зручно, просто. Плагін створений для будь-якої особи, яка шукає та моніторить документи, нормативну базу. Не потрібно додатково ставити програми. Встановлення розширення проходить в Google магазині та загалом займе пару хвилин. Після чого вже можна користуватися, працювати.

Чи буде подібне для інших браузерів?

Поки плагін працює в Chrome в десктопній версії, та, якщо будуть запити від користувачів на інші браузери, то будемо їх розглядати та можливо створювати.

Плануєте розширення у платній версії та чи буде щось нове в ній?

Ми розглядаємо можливість розширення функціоналу для зручності наших користувачів у подальшому. Це зумовлено тим, що ми загалом прагнемо до створення ефективної робочої екосистеми для різних спеціалістів та бізнесу.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини