Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Іноземним компаніям спростили відкриття представництв

Реклама

Іноземні компанії зможуть відкрити свої представництва на території України простіше.

Відповідну постанову "Про деякі питання реєстрації представництв іноземних суб'єктів господарської діяльності в Україні" прийнято на урядовому засіданні.

Документ істотно полегшує можливість відкриття іноземними компаніями представництва на території України. Про це повідомив Міністр юстиції України Денис Малюська.

З набуттям чинності постановою плату за реєстрацію представництва іноземного суб'єкта господарювання в Україні буде знижено з 2500 дол. США до 1 прожиткового мінімуму для працездатних осіб (у 2019 р. - 1921 грн). Актуальний розмір прожиткового мінімуму можна дізнатися в модулі «Довідники» ІПС ЛІГА:ЗАКОН. Аби відчути переваги роботи із системами, варто замовити тестовий доступ.

Крім того, строк реєстрації представництва скорочується з 60 до 20 робочих днів. Для іноземних суб'єктів господарської діяльності, які є резидентами держави-агресора, реєстрація представництва в Україні коштуватиме 30 прожиткових мінімумів для працездатних осіб та триватиме до 60 робочих днів з дня подання документів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини