Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінюст може повідомити через електронну систему, що реєстрація акту скасована

6 червня 2018, 13:00
146
0
Автор:
Реклама

Орган держреєстрації може надіслати органу, що видав нормативно-правовий акт, повідомлення про скасування рішення про держреєстрацію цього акту та (або) про анулювання скасування такого рішення через систему електронної взаємодії органів виконавчої влади.

Зміни внесено у Порядок скасування рішення про державну реєстрацію нормативно-правових актів, занесених до державного реєстру.

Відповідні зміни передбачено наказом Мін'юсту від 31 травня 2018 року № 1676/5, який набуде чинності з дня опублікування.

Скасування рішення про держреєстрацію нормативно-правового акту оформлюється наказом органу державної реєстрації. До наказу додається висновок з викладенням підстав скасування такого рішення.

Висновок підписується виконавцем та начальником відповідного відділу, редактором, начальником управління держреєстрації нормативно-правових актів.

Встановлено, що після підписання висновку, він погоджується директором департаменту реєстрації та систематизації правових актів Мін'юсту та затверджується заступником Міністра (згідно з розподілом обов'язків) або виконавцем та відповідними уповноваженими посадовими особами територіального органу відомства. Раніше його затверджував директор відповідного департаменту.

Крім того, оновлено форми висновку про скасування рішення про держреєстрацію нормативно-правового акту та висновку про його анулювання.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини