Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як проводитимуться тренінги для вищого корпусу держслужби?

29 серпня 2016, 12:11
532
0
Реклама

Уряд постановою від 23 серпня № 536 затвердило Порядок організації і проведення тренінгів для вищого корпусу державної служби.

Тренінг як вид підвищення рівня кваліфікації держслужбовців, що обіймають посади категорії "А"проводиться з метою придбання і вдосконалення професійних компетенцій, необхідних для ефективного і на належному рівні виконання посадових обов'язків.

Порядком передбачено, що Центр адаптації госуслужбы до стандартів ЄС щорічно до 10 лютого розробляє тренинговые програми по:

- формуванню необхідної професійної компетентності держслужбовців, уперше призначених на посаді держслужби категорії "А";

- розвитку професійних компетенцій держслужбовців, що обіймають посади категорії "А", необхідних для ефективного і на належному рівні виконання своїх посадових обов'язків.

За дорученням Кабміну або за замовленням органів виконавчої влади або інших держорганів Центр може організовувати і проводити тренінги з інших питань держуправління.

Центр щорічно до 20 лютого доводить до відома держорганів тренинговые програми. Держоргани подають до 10 березня Центру пропозиції по кандидатам на навчання, на підставі чого Центр до 20 березня формує учбові групи, готує план-графік проведення тренінгів (затверджується головою Нацгослужбы з наступним узгодженням Кабміну).

Згідно з планом-графіком Центр проводить тренінги, притягаючи експертів, у тому числі іноземних.

Держслужбовці, які успішно пройшли навчання по тренинговым програм, отримують сертифікатякий враховується при оцінці результатів їх службової діяльності.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини