Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Податкова перевірка переноситься, якщо документи вилучені правоохоронцями

5 липня 2016, 16:01
1046
0
Реклама

ГФС в листі від 29.06.2016 № 14128/6/99-99-14-03-03-15 роз'яснила нюанси проведення перевірки у разі вилучення документів правоохоронними органами.

У разі, якщо до початку або під час проведення перевірки оригінали первинних документів, облікових і інших регістрів, фінансової і статистичної звітності, інших документів з питань числення і сплати податків і зборів, а також по виконанню вимог іншого законодавства, контроль за дотриманням якого покладений на контролюючі органи, були вилучені правоохоронними і іншими органами, вказані органи зобов'язані надати для проведення перевірки контролюючому органу копії вказаних документів або забезпечити доступ до перевірки таких документів.

Такі копії, завірені печаткою і підписами (службових) посадовців правоохоронних або інших органів мають бути надані в течію 3 робочих днів з дня отримання письмового запиту контролюючого органу.

Якщо документи були вилучені правоохоронними і іншими органами, терміни проведення такої перевірки, у тому числі початою, переносяться до дати отримання вказаних копій документів або до забезпечення доступу до них.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини