Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Набув чинності Закон, соцгарантии, що повернув, колишнім міліціонерам

29 грудня 2015, 16:06
3077
0
Автор:
Реклама

Сьогодні, 29 грудня, набув чинності Закон № 900 - VIII відносно забезпечення гарантій соціального захисту колишніх працівників органів внутрішніх справ України і членів їх сімей, прийнятий Верховною Радою 23 грудня.

У ст. 43 Закону "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, і деяких інших осіб" встановлюється, що пенсія перерасчитывается при зміні розміру видів грошового забезпечення або при введенні нових не лише на момент призначення пенсії, але і на момент виплати. Перерахунок пенсій особам начальницького і рядового складу органів внутрішніх справ України (міліції), які мають право на пенсійне забезпечення або отримують пенсію на умовах справжнього Закону, здійснюється з урахуванням видів грошового забезпечення, щомісячних додаткових видів грошового забезпечення (надбавок, доплат, підвищень) і премій в розмірах, встановлених законодавством для поліцейських.

Також внесені зміни в Завершальні і перехідні положення Закону "Про Національну поліцію". Встановлено, що за колишніми співробітниками міліції, у тому числі пенсіонерами, а також членами їх сімей, іншими особами зберігаються пільги, компенсації і гарантії, передбачені справжнім Законом для колишніх поліцейських, членів їх сімей, інших осіб.

Право на отримання одноразової грошової допомоги, інших виплат, передбачених Законом "Про міліцію"зберігається і здійснюється в порядку, що діяв до набуття чинності Закону "Про Національну поліцію".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини