Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чиновники повинні листуватися з пошти домена GOV.UA або .УКР

30 жовтня 2015, 16:39
3455
1
Автор:
Реклама

Кабмін постановою від 21 жовтня № 851 доручив міністерствам, іншим центральним органам виконавчої влади, Раді міністрів АР Крим, обласним, Київською і Севастопольською міським державним адміністраціям забезпечити використання посадовцями для здійснення службового листування виключно електронних поштових скриньок, розміщених на серверах, що знаходяться в доменній зоні GOV.UA або .УКР.

Також доручено привести власні доменні імена у відповідність з вимогами до доменних імен державних органів в українському сегменті Інтернету.

Встановлено, що органи виконавчої влади, інші державні органи реєструють доменні імена для забезпечення представлення в Інтернеті своїх офіційних веб-сайтів, надання доступу через інтернет до електронних реєстрів, баз даних і інших інформаційних ресурсів, використання і обміну повідомленнями електронної пошти.

Реєстрація доменного імені здійснюється регістрантом в домені GOV.UA і у разі потреби в домені .УКР відповідно до правил реєстрації і використання доменних імен, встановлених адміністраторами вказаних доменів.

Для реєстрації доменного імені офіційного сайту в Інтернеті регистранты використовують:

- в домені GOV.UA - слово (словосполучення) латинськими буквами, що відповідає повному або скороченому офіційному найменуванню регістранта або абревіатурі його офіційного найменування;

- в домені .УКР - слово (словосполучення) кирилицею, що відповідає повному або скороченому офіційному найменуванню регістранта або абревіатурі його офіційного найменування.

При використанні декількох доменних імен офіційним доменним ім'ям регістранта являється ім'я, використовуване для його офіційного сайту. Вказане доменне ім'я використовується для формування електронних адрес регістранта.

Територіальні органи регистрантов можуть реєструвати власні доменні імена з вказівкою місцезнаходження таких органів (область, район, місто, селище, сіло).

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини