Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Керівництво ГФС звільнене

24 березня 2015, 09:25
1201
3
Реклама

По результатах службового розслідування діяльності вищих посадовців Державної фіскальної служби уряд прийняв рішення про звільнення першого заступника голови ГФС, керівника податкової міліції Владимира Хоменкоа також замголови ГФС Анатолія Макаренковідповідального за діяльність митниці.

Арсеній Яценюк, розповідаючи про результати розслідування, назвав серед основних виявлених корупційних схем "відкати" при відшкодуванні ПДВ.

Також Кабмін прийняв заяву про відставку голови ГФС Ігоря Билоуса. Як заявив И. Билоус, урядова комісія не мала особисто до нього серйозних претензій, але в ситуації, що склалася, чиновник визнав доцільним відмовитися від посади, пообіцявши набутого досвіду застосувати для процвітання України.

Тимчасово виконувати обов'язки глави Державної фіскальної служби продовжить Максим Мокляк.

Міністрові фінансів Наталії Яресько доручено очолити конкурсну комісію з підбору кандидатури на пост голови Державної фіскальної служби. Спільно з представниками бізнес-асоціацій Мінфін проведе відкриту публічну конкурсну процедуру. Кандидатура має бути представлена на розгляд Прем'єр-міністра за два тижні.

Джерела: Урядовий портал, ГФС

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини