Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кожен міліціонер носитиме нагрудний знак

23 жовтня 2014, 14:03
1191
4
Реклама

Кабінет Міністрів затвердив Концепцію першочергових заходів реформування МВС і Стратегію розвитку органів внутрішніх справ України, а також ще три нормативні акти, які дають старт реформам.

Зокрема, уряд погоджував законопроект, який регулює питання про можливість ліквідації ряду підрозділів МВС, ГУБОП, транспортній і ветеринарній міліції і так далі

Також Кабмін затвердив проект постанови, яким вводиться обов'язкове носіння нагрудного знаку. Це дозволить легко ідентифікувати кожного співробітника міліції, що знаходиться при виконанні службових обов'язків.

Був затверджений і проект урядового розпорядження, що передбачає позбавлення підрозділів ДАІ функцій за поданням админуслуг, введення автоматичної фіксації порушень ПДД, передачу патрульній службі міліції повноважень Державної автомобільної інспекції по забезпеченню безпеки дорожнього руху в населених пунктах.

Передбачено проведення експерименту на базі ДАІ г.Хмельницкого. У рамках експерименту станеться об'єднання сил підрозділів ДАІ і патрульної служби в єдиний підрозділ. Окрім цього, вказаний нормативний акт визначає завдання для МВС по підготовці законодавчої бази для цього об'єднання в цілому в країні.

Як стверджують в МВС, "в Україні розпочата стратегічна реформа міліції, завдяки якій замість карального органу буде створено сучасне європейське правоохоронне відомство, місія якого, - служити і захищати".

За інформацією прес-служби МВС

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини