Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Даруємо літні вечори судовому юристові

12 червня 2014, 14:01
147
0
Реклама

Щодня юристи, що займаються судовою практикою, вимушені затримуватися після роботи, щоб вкластися в терміни, встановлені процесуальним законодавством для подачі позовів, апеляційних і касаційних скарг і так далі. На жаль, як для судів, так і для клієнта, не має значення - літо на дворі або зима, як давно ви не були у відпустці і як часто затримуєтеся допізна на роботі. Робота має бути виконана в строк.

Для якісного виконання своєї роботи, юрист, як правило, мониторит і аналізує величезний масив інформації. Щоб виробити свою лінію захисту, йому треба розуміти, які рішення приймає певний суд у тотожних справах, як розглядає певні справи той або інший суддя, чим керується у своєму рішенні, яка судова практика існує з конкретного питання.

Якщо юристові доводиться "жарко" на роботі, а не на відпочинку, то Система аналізу судових рішень VERDICTUM допоможе зробити роботу ефективнішою і оперативною. VERDICTUM дає можливість вивчати досвід колег-адвокатів, судів і конкретних суддів. VERDICTUM дасть можливість відібрати сотні справ за схожими критеріями за лічені секунди, проаналізувати і зробити власні висновки.

Літні вечори в першу чергу треба використовувати для відпочинку!

Для цього пропонуємо до 27 червня 2014 придбати систему VERDICTUM за "жаркими літніми умовами":

· Продовження ліцензії на систему VERDICTUM для нових абонентів при купівлі з системою ЛIГА :ЗАКОН і при тій, що докупала для існуючих абонентів - 480 грн. в місяць

· Вартість придбання ліцензії - 96 грн.

Дізнатися детальніше про VERDICTUM>>

Таким чином, підключившись в червні на вигідних умовах до інформаційно-правових продуктів від ЛІГА :ЗАКОНюристи озброяться необхідними для роботи професійними інструментами, що дозволить оптимізувати роботу і істотно скоротити час, який витрачається на пошук, моніторинг і аналіз правової інформації.

Юристи, звільните свої літні вечори для відпочинку!

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини