Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З 1 січня реєстр корупціонерів буде доступний на сайті Мінюсту

16 вересня 2013, 18:01
241
1
Автор:
Реклама

Наказом від 04.09.2013 р. № 1863/5 Мінюст вніс зміни в Положення про Єдиний державний реєстр осіб, що зробили корупційні правопорушення.

Так, встановлено, що інформація з Реєстру також надається при звірянні переліку осіб, звільнених з посад у зв'язку з притягненням до відповідальності за корупційні правопорушення, з відомостями, що містяться в Реєстрі.

Положення доповнене новим пунктом 3.14, що встановлює, що безкоштовний цілодобовий доступ до відомостей з Реєстру здійснюється через офіційний сайт Мінюсту шляхом пошуку і перегляду такої інформації про осіб, що притягають до відповідальності за здійснення корупційного правопорушення :

1) прізвище, ім'я, по батькові;

2) місце роботи, посада на час здійснення корупційного правопорушення;

3) склад корупційного правопорушення;

4) вид покарання (стягнення);

5) спосіб здійснення дисциплінарної провини;

6) вид дисциплінарного стягнення.

Розміщення інформації на сайті здійснюється впродовж трьох робочих днів з дня внесення відповідної інформації в реєстр.

Відомості про осіб, виключених з Реєстру по підставах, визначених пунктом 2.8 Положень (визначення суду про відміну вироку, виголошення виправдувального вироку, відновлення пропущеного терміну на апеляційне оскарження, відміна постанови про накладення адміністративного стягнення за корупційне правопорушення, а також наказ про відміну наказу про накладення дисциплінарного стягнення), не підлягають розміщенню на сайті.

Пошук інформації про особу, яка притягає до відповідальності за здійснення корупційного правопорушення, здійснюється по прізвищу, імені, по батькові такої особи.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини