Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінюст затвердив порядок особистого прийому громадян держслужбою з питань захисту персональних даних

30 грудня 2011, 08:51
1575
0
Реклама

Наказом №3548/5 Мінюст затвердив Порядок особистого прийому громадян в держслужбі з питань захисту персональних даних (ГСЗПД).

Згідно з Порядком, особистий прийом громадян Головою ГСЗПД України, першим заступником і заступником Голови здійснюється тільки за попереднім записом в дні і годинник, визначені графіком особистого прийому громадян, затвердженим ГСЗПД.

Запис громадян на прийом до першого заступника і заступника Голови проводиться у разі, якщо підняте питання залишилося невирішеним по суті після особистого прийому посадовцем структурного підрозділу апарату ГСЗПД. Якщо ж питання не вирішать і заступники, тоді можна звернеться до Голови служби.

Попередній (не пізніше чим за 10 днів до дня прийому) запис на прийом до Голови або до його заступників можна здійснити по телефону: 517-60-02.

Відмовити в записі на особистий прийом зможуть у випадку:


- повторного звернення одного і того ж громадянина з питання, яке вже було вирішене по суті;

- подачі звернення з приводу оскарження рішення з порушенням термінів (нагадаємо, оскаржити рішення можна впродовж одного року з моменту його прийняття, але не пізніше за один місяць з часу ознайомлення громадянина з прийнятим рішенням (ст. 17 Закону "Про звернення громадян");

- звернення особи, визнаної судом недієздатним;

- якщо письмове звернення громадянина не містить вказівки місця проживання, не підписано автором (авторами), або авторство встановити неможливо.

Під час особистого прийому громадянин повинен пред'явити документ, що засвідчує його особу.


Цікаво, що в прийомі громадян можуть брати участь не лише їх представники, повноваження яких оформлені у встановленому законом порядку, але і особи, що знаходяться в спорідненості з такими громадянами і мають документи, що підтверджують їх особу і повноваження. Присутність сторонніх осіб під час проведення особистого прийому не допускається.

Наказ набуде чинності з дня офіційної публікації.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини