Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінюст провів прес-конференцію з питань захисту персональних даних

23 грудня 2011, 17:44
5829
7
Реклама

Сьогодні, 23 грудня 2011 року, Мінюст провів прес-конференцію з питань захисту персональних даних за участю першого заступника Голови держслужби з питань захисту персональних даних, Лілії Олексюк, і директора Департаменту взаємодії з органами влади Мінюсту, Олени Зеркаль.

В ході прес-конференції Олена Зеркаль підкреслила, що штрафи за непроведення реєстрації баз персональних даних до 1 січня 2012 року не накладатимуться автоматично. Порушення можуть бути виявлені тільки в ході перевірок держслужби з питань захисту персональних даних, графік яких, як планових, так і позаплановихпублікуватиметься на сайті держслужби.

Олена Зеркаль також підкреслила, що при виявленні порушень держслужба виноситиме припис про їх усунення, і тільки у разі невиконання припису або при виявленні серйозних нарушени - складати протокол про админправонарушении, який спрямовуватиметься до суду.

Нагадаємо, до сьогоднішнього дня положення про проведення перевірок так і не затверджене. На сайті держслужби розміщений тільки його неофіційний проект.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини