Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Оголошені результати студентського конкурсу від ЛІГА :ЗАКОН

23 грудня 2011, 11:07
218
0
Реклама

В четвер 22 грудня в Прес-центрі "ЛІГАБізнесІнформ" відбувся фінал всеукраїнського конкурсу для студентів, який проводився у рамках проекту "Вища ЛИГА" і був приурочений до 20-річного ювілею компанії ЛІГА :ЗАКОН. У 2-му турі конкурсу взяли участь 25 студентівякі напередодні блискуче впоралися з on - line завданнями 1-го туру.

Фінальний тур був присвячений умінню працювати з інформаційно-правовою системою ЛІГА :ЗАКОН. Усі студенти, що приїхали на фінал, оперативно впоралися із завданнями туру, показавши професійні навички роботи з системою. Конкурс від ЛІГА:ЗАКОН довів, що Внз - учасники проекту "Вища ЛИГА" готують фахівців, працюючих з системами ЛІГА :ЗАКОН на високому рівні.

За відмінні знання системи ЛІГА :ЗАКОН усі півфіналісти отримали цінний сертифікат, який буде для них додатковою перевагою на ринку праці, оскільки однією з частих вимог працедавців є знання системи ЛІГА :ЗАКОН.

Переможницею і власницею головного призу - нетбука ASUS стала Олена Лукьянчук, студентка Житомирського національного агроекологічного університету. Для організаторів це не стало сюрпризом, оскільки. Житомирський національний агроекологічний університет по кількості учасників і півфіналістів був покликаний найактивнішим Внз країни.

2-е місце і смартфон HTC отримала Наталія Зубкова, студентка Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

3-е місце і плеєр SONY дістався іменинникові - Дмитру Брифу, студентові Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Експертна комісія також відмітила роботи Станислава Зубко з Київського національного університету імені Тараса Шевченка і Ганни Успенської з Київській державній академії водного транспорту імені гетьмана Петра Конашевича-Сагайдачногонагородивши їх утішливими призами.

Кафедра бухгалтерського обліку Житомирського національного агроекологічного університету, кафедри адміністративного і господарського права Київського національного університету імені Тараса Шевченка, на яких вчаться переможці конкурсу, були нагороджені принтерами SAMSUNG і навчальними посібниками "Інформаційно-правові системи ЛІГА : ЗАКОН".

Довідка:

"Вища Ліга" - довгостроковий соціальний проект компанії "ЛІГА: ЗАКОН"спрямований на підтримку української освіти, підвищення якості навчання студентів вищих учбових закладів України за рахунок використання систем інформаційно-правового забезпечення ЛІГА :ЗАКОН.

Детальнішу інформацію для Внз, які хочуть приєднатися до "Вищої Ліги", можна отримати тут.

Джерело: ЛИГАЗАКОН

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини