Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС надає можливість спробувати зареєструвати податкову накладну

15 грудня 2011, 13:02
5136
1
Реклама

Державна податкова служба пропонує підприємцям впродовж грудня спробувати зареєструвати в Єдиному державному реєстрі податкових накладних хоч би одну податкову накладну. Така ініціатива пов'язана з тим, що з 1 січня 2012 року Податковим кодексом вводиться обов'язкова реєстрація податкових накладних, в яких сума ПДВ перевищує 10 тыс.грн.

За попередніми розрахунками фахівців ДПС України, ці нововведення приведуть до збільшення до 65 тис. (тобто в 10 разів) кількості підприємств України, які зобов'язані реєструвати податкові накладні.

З урахуванням цього, завчасна апробація вказаного механізму керівниками і бухгалтерами підприємств надасть необхідний час бізнесу для адаптації. Крім того, посадовці суб'єктів господарської діяльності набудуть необхідного практичного досвіду, що дозволить їм уникати технічних помилок при реєстрації надалі.

Розширена інформація про подачу податкових документів в електронному вигляді розміщена на офіційному сайті ГНСУ в розділі "Платникам податків про електронну звітність".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини