Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Право готувати арбітражних керівників отримали 4 Внз

13 грудня 2011, 16:44
103
0
Реклама

На сьогодні таку підготовку здійснюватимуть три столичні учбові заклади - Міжнародний інститут бізнесу, Міжрегіональна Академія управління персоналом, Центр перепідготовки і підвищення кваліфікації працівників юстиції, а також Кримський інститут економіки і господарського права, розташований в м. Сімферополь.

Міністр юстиції Олександр Лавринович нагадав, що будь-який ВНЗ може звернутися в Мінюст для організації курсів по підготовці арбітражних керівників. Відповідно до наказу Міністерства юстиції від 12 вересня 2011 року, таке право може отримати заклад, який готує фахівців з напрямів : "Право", "Економіка і підприємництво", "Менеджмент і адміністрування" або "Державне управління", а також має III або IV рівень акредитації по одному з вказаних напрямів.

Після завершення курсів заклад, який здійснював підготовку, проводить іспити. На підставі рішення екзаменаційної комісії видаватиметься посвідчення про привласнення кваліфікації арбітражного керівника.

Підготовчі курси зможе пройти будь-яка фізична особа, що має вищу юридичну або повну вищу економічну освіту і стаж роботи за фахом не менше трьох років.

Як повідомлялося ранішеМінюст визначений головним органом в системі центральних органів виконавчої влади по формуванню і забезпеченню реалізації державної політики з питань банкрутства.

Джерело: Прес-служба Міністерства юстиції України

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини