Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Госстройинспекция: прийняття в експлуатацію об'єкту самовільного будівництва не виключає адміністративної відповідальності забудовника

12 грудня 2011, 14:45
4029
0
Реклама

Своїм листом № 40-16-3452 Державна архітектурно-будівельна інспекція роз'яснила, що, не дивлячись на дію Порядку прийняття в експлуатацію об'єктів споруджених без отримання дозволу на будівництво, тих, хто здійснює таку забудову, чекає притягнення до адміністративної відповідальності.

Фізособи притягуватимуться до адмінвідповідальності за самовільне будівництво будівель і споруд по ст.244-6 КоАПа юрособи - по ч.1 ст.1 Закону "Про відповідальність підприємств, їх об'єднань, установ і організацій за правопорушення у сфері містобудування".

Нагадаємо, вказаний Порядок встановлює процедуру і умови прийняття в експлуатацію завершених будівництвом індивідуальних (садибних) житлових будинків, садових, дачних будинків, господарських (присадибних) будівель і споруд, прибудов до них, громадських будівель I і II категорій складності, побудованих до 31.12.2009г. без дозволу на виконання будівельних робіт, заяви про прийняття в експлуатацію яких подано до 31.12.2012, а також механізм проведення технічного обстеження їх будівельних конструкцій і інженерних мереж.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини