Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Топ-50 провідних юрфірм : зміни на ринку

7 грудня 2011, 11:51
370
0
Автор:
Реклама

Всеукраїнське дослідження "50 провідних юридичних фірм України"яке цього разу здійснювалося за вдосконаленою методологією, визначило лідерів ринку за IV квартал 2010 року і I - III квартали 2011 року.

Провідні юридичні фірми України оцінювалися по цілому ряду критеріїв - доходу, кількості юристів, ефективності, репутації, складності угод і тому подібне. Перша десятка Топ-50 виглядає таким чином:

1. "Астерс".

2. "Василь Кисиль і Партнери".

3. "Саенко Харенко".

4. Baker&McKenzie - CIS, Limited.

5. Astapov Lawyers.

6. Arzinger.

7. "Лавринович і Партнери".

8. CMS Cameron McKenna LLC.

9. "Егоров Пугинский Афанасьев і Партнери".

10. "Гвоздий і Оберкович".

В порівнянні з попереднім аналогічним дослідженням, в десятці лідерів сталася революційна зміна: багаторічний лідер ЮФ "Василь Кисиль і Партнери" поступилася пальмою першості для "Астерс". Істотно підвищився рейтинг Astapov Lawyers, а ось ЕПАП зайняли усього 9-е місце (в порівнянні з 2-м місцем Magisters в рейтингу минулого року).

Серед юрфірм, позиції яких підвищилися - "Ильяшев і Партнери", ILF, Clifford Chance, "Актио", "Грамацкий і Партнери", "КМ Партнери". Падіння рейтингу спостерігається у "Спенсер і Кауфманн", "Династія", "Правовий Альянс", а "Жариков і Компанія" втратили найбільше - 31 рядок рейтингу, в цьому року замикаючи 50-ку авторитетних компаній.

Новачки рейтингу - "Авеллум Партнерс", "Антика", "Дубинский і Ошарова", "Пахаренко і Партнери", "ОМП", "Павленко і Побережнюк", B.C. Toms & Co, "Сергій Козьяков і Партнери", "Волков і Партнери", VS Litigation.

Окрім півсотні лідерів, в додатку відмічено ще 25 юридичних фірм "бронзової ліги"серед них - "Міжнародна юридична служба", "Головань і Партнери", "Віталій Синиченко і партнери", Moris Group, "Шкребец і Партнери", "Легарт", "Кибенко, Оника і Партнери", "АС Консалтинг", і навіть Адвокатське бюро Ігоря Годецкого.

Результати рейтингу показали, що ринок юруслуг України продовжує трансформуватися.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини