Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Дункан Вестон призначений Керівним партнером CMS Cameron McKenna на другий термін

29 листопада 2011, 12:10
178
0
Реклама

Дункан Вестон став партнером фірми в 1996 році, і був призначений Менеджером групи практик в Центральній і Східній Європі в 2004. Його перший термін на посту Керівного Партнера почався в 2008.

Коментуючи своє призначення, Дункан Вестон відмітив: "Я горджуся тим, що був переобраний на майбутні чотири роки, які стануть вирішальними для розвитку фірми. Я радий, що отримав шанс продовжити роботу із старшим партнером Діком Тилером (Dick Tyler)".

У свою чергу Старший партнер Дік Тилер прокоментував цю новину так: "Дункан Вестон володіє багатим досвідом для цієї ролі. Я чекаю продовження роботи з ним і усіма іншими нашими партнерами, щоб зміцнити CMS в якості ключового гравця світового юридичного сектора".
CMS входить в п'ятірку топових європейських провайдерів юридичних послуг і послуг у сфері оподаткування. Передову п'ятірку визначили, враховуючи чистий дохід компанії, кількість офісів, кількість партнерів і загальну кількість її співробітників.

Керівний партнер компанії призначається на чотири роки і максимально упродовж двох цих термінів може перебувати на посаді.

За інформацією CMS

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини