Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Асоціація юристів України оголосила про початок прийому робіт на конкурс "PRAVISSIMO"!

29 листопада 2011, 10:20
109
0
Реклама

Метою конкурсу "PRAVISSIMO"! являється нагородження журналістів, які у своїх матеріалах освітлюють актуальні питання юридичної практики і професії в Україні, а також сприяння підвищенню інформованості громадськості про роботу юридичних інститутів і зміцненню ролі юриста в суспільстві.

Нагорода присуджуватиметься у вигляді премії і складе 5 000 гривен по кожній з номінацій - стаття в друкарських засобах масової інформації або інтернет-виданнях і відеорепортаж.

На присудження нагороди висуваються роботи, які обнародувані в період з 1 січня по 31 грудня 2011 року. Не беруть участь в конкурсі роботи, опубліковані в юридичних (спеціалізованих) засобах масової інформації. Кінцевий термін висунення робіт на присудження нагороди - 1 квітня 2012 року. Зробити представлення на присудження Премії може будь-який член Асоціації юристів України, видавці, телі- і радіоорганізації або автор роботи. Кількість робіт, що висуваються на присудження нагороди, не обмежується. Висунення робіт на присудження нагороди є безкоштовним.

По матеріалах прес-служби АЮУ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини