Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Єдиний податок: "король помер, та є здоровим король"?

28 листопада 2011, 10:20
4499
0
Реклама

Минулий тиждень особливо запам'ятається тим суб'єктам господарювання, які з нетерпінням чекали фіналу історії під умовною назвою "Єдиний налог-2012".

Нарешті, на своє вистраждане місце після довгих блукань по "високих кабінетах" повернулася глава 1 розділу XIV НКУ, яка з 01.01.2012 р. регулюватиме один із спеціальних податкових режимів - спрощену систему оподаткування, обліку і звітності. Принципово змінена спрощена система несе з собою багато нововведень, які у міру її становлення або будуть доступними для розуміння і практичного застосування, або, як це бувало вже не раз, знову стануть каменем спотикання на шляху платників податків.

Цим номером "БУХГАЛТЕР & ЗАКОН" ми відкриваємо цикл статей, присвячених новій спрощеній системі. У них ми разом з вами розбиратимемося в усіх її перипетіях і шукатимемо найбільш оптимальні варіанти використання такої системи певними категоріями суб'єктів господарювання.

У новому номері нашого тижневика ми також пропонуємо вашій увазі і обіцяні відповіді на деякі питання з раніше проведених компанією "ЛІГА: ЗАКОН" інтернет-конференцій з питань оподаткування, бухобліку і звітності.

Окрім цього, в новому номері "БУХГАЛТЕР & ЗАКОН" вас чекає зустріч з багатьма іншими актуальними матеріалами. Наприклад, з коментарями до листів ВАСУ, що стосуються оскарження в суді рішення контролюючого органу про нарахування грошового зобов'язання і про документи, що підтверджують дані податкового обліку платника податків.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини