Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Програма "Ваше право з Іриною Дбайливою" - рік в ефірі

21 листопада 2011, 11:23
380
1
Автор:
Реклама

18 листопада 2011 відбулася прес-конференція, присвячена програмі "Ваше право з Іриною Дбайливою", за участю заслуженого юриста України, народного депутата Ірини Дбайливої і адвоката Ірини Калинской.

За рік існування програми на "Радіо Ера" ведучі допомогли багатьом простим громадянам вийти з непростих юридичних ситуацій, розширити свої знання і розуміння законів, а в деяких випадках навіть примирити дві протилежні сторони. Адже головна мета програми "Ваше право з Іриною Дбайливою" - підвищення юридичної письменності серед населення. Було оброблено більше 400 питань і спрямовано близько 500 депутатських звернень з приводу рішення тих або інших проблем. Впродовж року на форумі програми зафіксовано майже 29 тисяч переглядів. У зв'язку з цим ефірний час був збільшений до двох годин.

За словами Ірини Дбайливої, проблеми, з якими найчастіше стикаються слухачі - пенсії, кредити, трудові і земельні суперечки, оформлення документів на майно, розподіл майна і спадку, шахрайство. У програму звертаються жителі майже усіх регіонів країни, а нещодавно на електронний ящик прийшов лист навіть від слухача з Нью-Йорка.

Зараз ведуться переговори з декількома українськими телеканалами відносно виходу проекту в телевізійному форматі. Проте насичений робочий графік і недолік часу стають серйозною перешкодою на шляху до появи такої телепрограми.

Звернутися до програми можна через офіційний сайт програми vashepravo.com.ua, відправивши лист на електронний ящик pravo@radioera.com.ua, а також залишивши заявку через соціальну мережу Facebook.

За інформацією прес-служби Ірини Дбайливої.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини