Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Молодіжний форум LEADERSHIP IN LAW пройшов за підтримки "Авеллум Партнерс"

18 листопада 2011, 10:31
138
0
Автор:
Реклама

Юридична фірма "Авеллум Партнерс" виступила генеральним партнером Першого міжнародного молодіжного форуму LEADERSHIP IN LAW, який відбувся 13 листопада 2011 року в приміщенні Академії адвокатури України.

Метою Форуму було надати студентам юридичних факультетів і молодим юристам можливість проаналізувати основи юридичної професії, юридичного бізнесу і юридичний ринок в Україні. Студенти, що брали участь у Форумі, змогли поспілкуватися з кращими юристами України, які поділилися власним практичним досвідом і історіями свого успіху. Студенти також мали можливість отримати корисні навички і спробувати себе в створення юридичної компанії з нуля, беручи участь в ролевих іграх.

У своїй доповіді керівний партнер "Авеллум Партнерс" Микола Стеценко розповів про те, як досягти успіху в юридичному бізнесі, про основні якості хорошого юриста, призвав студентів використовувати усі можливості для розвитку своїх професійних і соціальних навичок, бути вдячними за надані їм можливості і ніколи не припиняти мріяти.

За інформацією прес-служби ЮФ "Авеллум Партнерс".

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини