Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

AstapovLawyers виступили радником Європейського банку реконструкції і розвитку

17 листопада 2011, 17:27
96
0
Реклама

МЮГ AstapovLawyers надала юридичні консультації Європейському банку реконструкції і розвитку в процесі входження до складу акціонерів ЗАТ "СК "Універсальна". Юристи AstapovLawyers супроводжували усі ключові моменти угоди : проведення юридичного аудиту, розробку документації, отримання дозволу АМКУ на придбання, аж до підсумкового підписання угоди на інвестування в капітал СК "Універсальна" 85 млн. грн.

Англійським радником ЄБРР по цій трансакції виступала відома юридична фірма White & Case.

"Ця трансакція була украй цікавою з точки зору структуризації специфічної на ринку страхування угоди. Завдяки злагодженій роботі юристи і радники AstapovLawyers змогли успішно і вчасно здійснити цю угоду"- прокоментував Олег Мальскийпартнер AstapovLawyers, що очолює практикові M&A.

Важливим є той факт, що доля участі ЄБРР склала 23 %, що робить банк другим за величиною пакету акціонером СК "Універсальна".

СК "Універсальна" - одна з провідних компаній на українському страховому ринку, надаюча широкий спектр корпоративних і індивідуальних страхових послуг з ризикового страхування через власну розгалужену мережу філій і відділень. ЄБРР є міжнародною фінансовою організацією, яка фінансує проекти в 29 країнах від Центральної Європи до Центральної Азії.

По матеріалах прес-служби AstapovLawyers.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини