Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Команда AstapovLawyers захистила в арбітражі арабську торгову компанію

15 листопада 2011, 10:48
79
0
Автор:
Реклама

Міжнародна юридична група AstapovLawyers успішно представила інтереси Alkhateeb Brothers Trading Co., провідній арабській торговій компанії, яка базується в Об'єднаних Арабських Еміратах, в арбітражі GAFTA в справі проти одного з провідних міжнародних трейдерів зерна.


Суперечка виникла за договором, який кілька разів мінявся сторонами і був порушений відповідачем. Зрештою відповідач не сплатив частину вартості товару і майнового збитку, заподіяного позивачеві, який в сукупності перевищив $ 2,5 млн. грн. Арбітражний розгляд тривав близько року. В результаті рішення арбітражу було прийняте на користь клієнта AstapovLawyers.

"Справа була складною, оскільки ряд угод між сторонами і фактичні події не були своєчасно і належним чином задокументовані, тому ми повинні були довести відповідні обставини апелюючи вторинними даними і нам це вдалося, - расссказал юрист МЮГ AstapovLawyers Євгенії Блиновякий вів цю справу. -
AstapovLawyers - фірма, яка постійно збільшує список своїх клієнтів в різних регіонах по всьому світу. Окрему увагу компанія приділяє своїм арабським клієнтам, які вимагають особливого, індивідуального підходу в рішеннях поставлених завдань, через специфіку торгівлі в цих країнах, а також різні правила, встановлені урядами арабських країн"
.

За інформацією прес-служби AstapovLawyers.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини