Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"З.Т. Партнерс" створили громадську організацію "Ліга змішаних єдиноборств "ProFC-Ukraine"

11 листопада 2011, 17:34
174
0
Реклама

"З.Т. Партнерс" забезпечили правовий супровід створення громадської організації" Ліга змішаних єдиноборств "ProFC-Ukraine". Ініціатором створення виступила Федерація бойове самбо України. Головною метою організації є популяризація цього досить нового для України виду спорту.
"Юридичні послуги в області спорту є для нас захоплюючою практикою, яка зараз активно розвивається в Україні. Окрім цього, нам приємно брати участь в створенні нових ініціатив в області спорту, які загартовують дух молодих українців. Ми активно співпрацюємо з Федерацією бойове самбо вже більше напівроку і плануємо підтримувати розвиток бойових мистецтв в Україні і надалі"- відмітив партнер "З.Т. Партнерс" Сергій Тюрин.
Нагадаємо, що адвокатське об'єднання "З.Т. Партнерс" вже не уперше виступає юридичним партнером у рамках нинішніх змагань по змішаних єдиноборствах. Так, у вересні цього року компанія стала юридичним партнером в півфіналі Кубку України по змішаних єдиноборствах серед професіоналів "Кубок Grand Prix Ukraine", який є невід'ємною частиною міжнародного проекту "ProFC-GrandPrixGlobal", організованого Міжнародною Лігою змішаних єдиноборств ProFC (Professional Fighting Championship ). Фінал Кубку України відбудеться вже 12 листопада цього року в місті Києві.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях

Схожі новини