Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Юрист-авіатор приєднався до AstapovLawyers

9 листопада 2011, 10:46
877
0
Автор:
Реклама

До команди AstapovLawyers на посаду адвоката приєднався Сергій Здоровец, відомий юрист і топ-менеджер в області авіації. У AstapovLawyers він координуватиме авіаційну практику.


Сергій Здоровец має майже 20-річний досвід в області авіації, починав свою кар'єру з посади пілота, після якої зріс до рівня виконавчого директора великої авіаційної компанії. Пан Здоровец високо цінується серед юристів України : очолював юридичну фірму "Здоровец і партнери" і працював консультантом депутата Верховної Ради України.

Пан Здоровец - випускник Кіровоградського вищого льотного училища цивільної авіації і юридичного факультету Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Він також зарекомендував себе як успішний менеджер з поглибленим знанням авіаційного ринку. Крім того, Сергій Здоровец має досвід супроводу широкого спектру справ в області цивільної авіації, має вражаючий послужний список. Його успіху сприяє унікальний досвід роботи як в авіації так і в юриспруденції.

"Ми сердечно вітаємо Сергій на борту. Ми завжди мали репутацію однієї з провідних практик авіаційного права. Тепер вона буде посилена Сергієм, який має унікальні знання в області авіації і авіаційного ринку безпосередньо з кабіни. Він особисто знає як авіація працює "усередині", делікатні питання структуризації транзакцій, фінансів, маршрутизації, ліцензії і т. д".- прокоментував Андрій Астаповкерівний партнер AstapovLawyers.

За інформацією прес-служби AstapovLawyers.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини