Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

АМКУ попросив "Одессаоблэнерго" утримаються від неправомірного демонтажу дротів кабельного мовлення

7 листопада 2011, 14:55
153
0
Реклама

Крім того, АМКУ висунув до "Одессаоблэнерго" вимогу не допускати необгрунтованої відмови операторам телекомунаций в наданні послуг загального підвішування дротів кабельного мовлення на повітряних лініях електропередач.
Також, на вимогу АМКУ, власник повітряних ліній електропередач в Одеській області повинен невідкладно розглядати звернення операторів телекомунікацій на видачу технічних умов і укладенню договорів про надання телекомунікаційних послуг.
Як встановив АМКУ, ВАТ компанія Одессаоблэнерго", що "Енергозабезпечує, мало намір безпідставно провести демонтаж дротів кабельного мовлення операторів телекомунікацій.
Такі дії підприємства мають ознаки порушення умов Положення "Про взаємини підприємств електроенергетики і зв'язку при проектуванні, будівництві, реконструкції і експлуатації електромереж 0,4 кВ з сумісним підвішуванням дротів дротяного мовлення" і договорів про співпрацю.
Як наслідок, оператори телекомунікацій не можуть виконувати узяті на себе зобов'язання перед споживачами. Це у свою чергу може негативно вплинути на конкуренцію.

За інформацією прес-служби АМКУ

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
Увійти

Схожі новини